BemutatkozásSzolgáltatásokAjánlóPartnerekÚjdonságokSzakmai lapokElérhetőség
Egyedi ékszerek!
A Wassermann-műhely kis létszámmal dolgozik, így megrendeléseiket szívesen vesszük már az aktuális esemény előtt 4 héttel is.

4. Tahiti Gyöngytrófea verseny
A Wassermann ékszer 2005-ben ismét ringbe szállt a Tahiti Gyöngytrófeáért. Az idei mottó: Tűz a jég alatt.

Tahiti Gyöngytrófea eredmények
Lezajlott a Tahiti Gyöngytrófea verseny. Az első helyet sajnos egyik kategóriában sem sikerült megszereznünk, mégis elégedettek lehetünk, hiszen 3 ékszerünk is előkelő eredményt ért el a saját kategóriájában.

Kiegészítő kategória: Lányok szive - II.hely
Karkötő kategória: Tudatalatti - II.hely
Bross kategória: Méregcsók - III.hely

Az alábbi képekre kattintva megtekinthetőek a versenyre beadott munkáink.
Tahiti Gyöngytrófea verseny az ATV-n
A Magyar Atv Extrém ékszer című műsorában riportot láthatnak a Tahiti Gyöngy Trófea versenyről.

Videó

hosszú
Videó

rövidFőtér / MTV
2005. november 3. és 6. között forgatták Tokajban az MTV Főtér című adásának következő részét. Műhelyünk és üzletünk lehetőséget kapott egy rövid bemutatkozásra. A műsor 2005. november 13-án vasárnap 12 órakkor volt látható az MTv1-en.

Videó

Tekintse meg a műsort!

10 évesek lettünk
Tekintse meg ezen alkalomból készült MICROSITE-unkatt, ahol 10 új szolgáltatásunkkal ismerkedhet meg.Karikagyűrűt - de milyet?
"Az ékszer örök öröm"
mottóval hirdette meg pályázatát a Magyar Nemesfémesek Országos Szövetsége, melyen a teljes magyar ötvösség indulhatott korra és nemre való tekintet nélkül. A feladat bross tervezése és készítése volt.
A bross több, mint egy évtizede eltűnt az ékszerpiacról, mostanában kezd újra megjelenni. A pályázat célja e pozitív folyamat ösztönzése volt. A zsűri 2 (30 év alatti és 30 év fölötti) korosztályban értékelte a beérkezett munkákat. Utóbbiban az általunk leadott bross előkelő helyet ért el. A zsűri egyik kategóriában sem adott ki első helyet, mivel a beadott értékes munkák közül egyik sem volt alkalmas a sorozatgyártásra (ami viszont a kiírás egyik feltétele volt). Így a zsűri 2 második és 2 harmadik helyezettet választott ki.

A pályázatról a Magyar Ötvös című neves szakmai lapban olvashatnak bővebben. A kiadvány immáron 16. éve jelenik meg.Átalakítás
Üzletünk átalakítása befejeződött:
Platinaékszer készítés
Legújabb szolgáltatásunk a platinaékszer készítés. A legértékesebb nemesfémből készíthető ékszerek - drágakövekkel kiegészítve - a finom ékszerek kedvelőinek igényeit is kielégítik.

MÖSZ verseny
A frissen megalakult Magyar Ötvösök Szövetségének fiatal és dinamikus vezetősége 2005 őszén kiírta első pályázatát "Küldjetek valamit" címmel, melyre bármilyen, szövetségi tagok által készített munka beadható volt.

Diszkréció!

Az ékszerek megrendelésekor, kiválasztásakor és vásárlásakor gyakran hiányzik a diszkrét környezet. Ezt a hiányt szeretnénk pótolni: előzetes időpont egyeztetéssel lehetőség van arra, hogy speciális megrendeléseiket figyelő szemektől elvonultan adhassák le.