BemutatkozásSzolgáltatásokAjánlóPartnerekÚjdonságokSzakmai lapokElérhetőség

A Wassermann ékszer 1999-ben létrehozott magánvállalkozásként indult. A különleges boráról világhírűvé vált aprócska városban, Tokajban alakítottuk ki ékszerüzletünket ötvösműhellyel.
Összekötöttük a kereskedelmet és a kézművességet, tudván azt, hogy messze a nagyvárosok pezsgő üzleteitől itt csak akkor működhetünk hosszú távon, ha szolgáltatásaink széleskörűek, megrendelőinkkel közvetlen kapcsolatot tartunk fent. A most még igen keresett hagymányos tömegáruk eladásán kívül nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a helyi ékszerviselési kultúrát finoman alakítva felhívjuk vevőink figyelmét a nagy odafigyeléssel, igényesen elkészített, egyedi ízű ékszerek időtálló értékeire.
Cégünk jelképét és arculatát Majoros Cecília tervezte, alapelképzelésünk egy olyan logo kialakítása volt, amely könnyen megjegyezhető és magába foglalja üzletfilozófiánkat: életben tartani az aranyműves hagyományokat; előtérbe helyezni a kézi munkát; felelősséget vállalva, nevünket és kézjegyünket adva munkáinkhoz.

Szeretnénk naprakészen kínálni legújabb ékszer-trendeket, ajánlani a legkülönlegesebb alkotásokat. Ezért rendszeresen látogatunk ékszerkiállításokat, hazai és külföldi szakmai lapokat, könyveket, és internetes oldalakat tanulmányozunk.
Szakértelmünket folyamatos továbbképzéssel, szaktanfolyamok elvégzésével emeljük, így segítséget tudunk nyújtani az ékszer-elképzelésekhez, a megfelelő stílus, forma, drágakövek és nemesfémek kiválasztásához.

A 2003-as évtől fontos célként tűztük ki magunk elé az ékszerversenyeken való megmérettetést. Az első ilyen próbálkozásunk a Magyarországon harmadik alkalommal megrendezett Tahiti Gyöngy Trófea nemzeti versenyén való részvétel volt. A 10 kategóriából háromban nevezhetett egy aranyműves. Az általunk indított három ékszerből kettő dobogós helyezést ért el.A díjnyertes ékszereink egy az Indivii cég által szponzorált, az Iparművészeti Múzeumban megrendezett Christian Dior bemutatón, a legnevesebb hazai ötvösök - Nyékes Ilona, Nagy Dániel (Splendor) - ékszereivel együtt voltak kiállítva.

Wassermann Péter
aranyműves mester
peter@wassermanngold.hu